Wyposażenie gastronomii

Wyposażenie gastronomii

Popularne produkty
Zobacz jako Siatka Lista

Produkty 141

na stronę
Ustaw kierunek malejący
  1. Kocioł do gotowania w podciśnieniu VACUUM model HIGH-P 130, Firex
    Kocioł do gotowania w podciśnieniu VACUUM model HIGH-P 130, Firex
    PROMOCJA
    319 265,70 zł 276 794,37 zł brutto 392 696,81 zł 340 457,07 zł
  2. Piec konwekcyjno-parowy SPACE COMBI - Junior Classic MKN
    Piec konwekcyjno-parowy SPACE COMBI - Junior Classic MKN
    30 802,40 zł brutto 37 886,95 zł
  3. Piec konwekcyjno-parowy SPACE COMBI - Junior Magic Pilot MKN
    Piec konwekcyjno-parowy SPACE COMBI - Junior Magic Pilot MKN
    33 770,22 zł brutto 41 537,37 zł
  4. Piec konwekcyjno-parowy SPACE COMBI - Classic MKN
    Piec konwekcyjno-parowy SPACE COMBI - Classic MKN
    35 434,00 zł brutto 43 583,82 zł
  5. Piec konwekcyjno-parowy SPACE COMBI - Magic Pilot MKN
    Piec konwekcyjno-parowy SPACE COMBI - Magic Pilot MKN
    43 393,16 zł brutto 53 373,58 zł
  6. Maszyna do ucierania DEMO IR-250 Brunner-Anliker
    Maszyna do ucierania DEMO IR-250 Brunner-Anliker
    PROMOCJA
    112 417,50 zł 100 866,06 zł brutto 138 273,53 zł 124 065,26 zł
  7. Maszyna do ucierania DEMO PKR-S Brunner-Anliker
    Maszyna do ucierania DEMO PKR-S Brunner-Anliker
    PROMOCJA
    60 390,68 zł 38 512,48 zł brutto 74 280,54 zł 47 370,35 zł
  8. Krajalnica pozioma BBS VE Krumbein Rationell
    Krajalnica pozioma BBS VE Krumbein Rationell
    36 783,01 zł brutto 45 243,10 zł
  9. Maszyna z pistoletem dozującym do mas ELF 400 Unifiller
    Maszyna z pistoletem dozującym do mas ELF 400 Unifiller
    PROMOCJA
    48 879,13 zł 43 015,43 zł brutto 60 121,33 zł 52 908,98 zł
Zobacz jako Siatka Lista

Produkty 141

na stronę
Ustaw kierunek malejący

W czasach intensywnego rozwoju i stale rosnącego znaczenia segmentu żywności gotowej, znaleźliśmy niszę, w której jesteśmy bezkonkurencyjni. Dostarczamy wyposażenie do gastronomii, które zdobywa uznanie kolejnych inwestorów z sektora food convenience. Efektywnie usprawniamy, mechanizujemy i automatyzujemy produkcję gastronomiczną. W naszym asortymencie znajdziesz maszyny gastronomiczne, które wyróżnia dobry stosunek ceny do jakości i możliwości zastosowań. Skorzystaj z doświadczeń naszych specjalistów!

Maszyny i urządzenia gastronomiczne

Dostarczamy wyposażenie do restauracji, zakładów garmażeryjnych, firm cateringowych i zakładów produkujących żywność gotową. Z sukcesem instalujemy urządzenia pracujące samodzielnie lub wkomponowane w ciągi produkcyjne, co pozwala na usprawnienie i mechanizację lub automatyzację licznych procesów. Wiemy, jak dobrze, sprawnie i wygodnie przygotować surowiec do dalszej produkcji.

Wyposażenie do gastronomii

W HERT znajdziesz urządzenia gastronomiczne znanych i cenionych producentów. Maszyny te osiągają znakomite rezultaty w polskich warunkach produkcyjnych, więc z pewnością usprawnią i ułatwią funkcjonowanie Twojego biznesu. Ofertę HERT tworzą między innymi maszyny do inkrustacji, panierownice do mięs, maszyny gastronomiczne do obróbki termicznej żywności oraz dozowniki.

Maszyny do inkrustacji

Urządzenia do inkrustacji są stosowane przy produkcji bardzo szerokiego asortymentu żywności. Maszyny inkrustujące łączą różne masy i smaki w jednym wyrobie przez otoczenie jednego surowca drugim. Proces inkrustacji odbywa się w sposób delikatny, bez uszkadzania struktury i bez strat napowietrzenia surowca. Urządzenia do inkrustacji mogą łączyć ze sobą różne masy i farsze w wyroby o różnych kształtach i wielkościach. Poddając je dalszej obróbce, na przykład panierowaniu, gotowaniu, pieczeniu czy smażeniu uzyskujemy różnorodny asortyment klasycznych, tradycyjnych lub całkiem innowacyjnych wyrobów.

Panierownice do mięs

Z sukcesem instalujemy samodzielne lub wkomponowane w linie produkcyjne panierownice do mięs. Proponowane przez nas stacje umożliwiają panierowanie na mokro i sucho, dzięki czemu możliwe jest uzyskanie równomiernego i całkowitego pokrycia produktu bułką tartą, mąką czy przyprawami w zależności od wymogów danego produktu.

Maszyny do obróbki termicznej żywności

Fachowcy z HERT, korzystając ze swego wieloletniego doświadczenia, doradzą, jakie maszyny do obróbki termicznej żywności i w jakiej konfiguracji należy zastosować, by uzyskać oczekiwaną wydajność. Wiemy, jak piec, gotować, smażyć, przeprowadzać pasteryzację i blanszowanie zarówno małych, krótkich, ale różnorodnych serii wyrobów, jak i dużych wydajności.

W naszym asortymencie znajdziesz maszyny gastronomiczne o wszechstronnym zastosowaniu oraz specjalistyczne urządzenia przeznaczone do wykonywania określonych czynności i procesów. W zależności od potrzeb i oczekiwań proponujemy odpowiednie urządzenia gastronomiczne i przeprowadzimy testową produkcję. Dzięki automatyzacji i możliwości precyzyjnego programowania całego procesu produkcyjnego urządzenia samodzielnie realizują receptury krok po kroku, co pozwala na minimalizację obsługi.

Dozowniki i pompy transferowe

Dostarczamy dozowniki i pompy transferowe, które dozują najróżniejsze masy płynne, półpłynne, gładkie i z cząstkami. Maszyny te mają umożliwiają podłączenie szerokiej gamy akcesoriów, co pozwala na rozszerzenie ich zastosowania. Oferujemy wyposażenie do gastronomii w wersji bardziej zaawansowanej lub ekonomicznej. Jednak niezależnie od wybranego wariantu, nasze urządzenia bardzo dobrze spełniają swoją funkcję - dozują produkt w sposób precyzyjny i delikatny - oraz charakteryzują się wysokiej jakości wykonaniem.

Urządzenia gastronomiczne HERT - najwyższa jakość

Wszystkie maszyny gastronomiczne proponowane przez HERT spełniają normy wymagane w zakładach zajmujących się przetwarzaniem żywności. Współpracujemy z renomowanymi producentami, którzy stosują rozwiązania zwiększające bezpieczeństwo i higienę produkcji oraz ułatwiające obsługę urządzeń i utrzymanie ich w czystości.