Rózgi do ubijania

Zobacz jako Siatka Lista

1 elementu

na stronę
Ustaw kierunek malejący
  1. Rózga cukiernicza nierdzewna, Schneider
    Rózga cukiernicza nierdzewna, Schneider
    Już od 45,43 zł brutto 55,87 zł
Zobacz jako Siatka Lista

1 elementu

na stronę
Ustaw kierunek malejący

Istnieją przybory kuchenne, które muszą składać się na wyposażenie każdej kuchni. Niezaprzeczalnie do grupy tej zaliczyć należy rózgi do ubijania. Jest to jedno z najbardziej uniwersalnych narzędzi gastronomicznych. Puszysty omlet, białka ubite na sztywno, czy sos pozbawiony grudek nie mogłyby powstać, bez pomocy trzepaczki kuchennej. Mimo że postęp technologiczny sprawił, że znacznie częściej do produkcji wyrobów cukierniczych i nie tylko, wykorzystuje się nowoczesne roboty kuchenne oraz miksery, to rózga do ubijania ciasta wciąż jest niezbędna. Urządzenia wykorzystujące energię elektryczną charakteryzują się swą awaryjnością. Mogą zawieźć w momencie największej potrzeby. Dlatego też prawdziwi szefowie kuchni oraz piekarze, nigdy nie zapominają, aby mieć w zanadrzu tradycyjną ubijaczkę. Rózgi i trzepaczki cukiernicze ze stali nierdzewnej to stały element naszego asortymentu. Chcemy, aby nasz sklep łączył nowoczesne udogodnienia z długoletnią tradycją. Dlatego zapewniamy Państwu duży wybór modeli oraz rozmiarów wśród naszych rózg.  

Za pomocą rózgi ubijemy idealną pianę w każdych okolicznościach 

Rózga cukiernicza jest niezastąpionym narzędziem przy ubijaniu wszelkiego rodzaju kremów oraz sosów. Zapewnia użytkownikowi uzyskanie gładkiej, idealnej masy. Niezbędna jest także podczas ubijania jajek na ciasto bądź pyszny omlet. Rózga kuchenna pozwala także na ubicie wspaniałej, domowej bitej śmietany, na bazie śmietanki kremówki. Największą zaletą jest to, że trzepaczki cukiernicze można użyć właściwie w każdych okolicznościach. Sprawdzą się nawet wtedy, gdy nie mamy dostępu do prądu. Może uratować więc wiele krytycznych sytuacji, w których urządzenia mechaniczne zawiodą.

Stal nierdzewna gwarancją świetnej jakości

Rózgi cukiernicze w ofercie Hert wykonane są z najlepszej jakości stali nierdzewnej. Zapewnia to możliwość ich użytkowania przez wiele lat. Właściwa dbałość o narzędzie zapewnia, że jest ono właściwie ''nie do zepsucia''. Sposób wykonania ubijaczki jest bardzo ważny. Jest to w końcu narzędzie narażone na bardzo duży wysiłek. Z dumą powiedzieć możemy, że wszystkie rózgi kuchenne dostępne w naszym sklepie, wykonane zostały z niezwykłą dbałością o szczegóły. Stal jest materiałem, który świetnie sprawdza się w kuchniach profesjonalnych, ponieważ akcesoria z niej wykonane można bardzo łatwo czyścić ręcznie oraz w zmywarce, a także dezynfekować.

Rózgi do ubijania dopasowane do potrzeb indywidualnych 

Chcemy, aby każdy mógł dopasować idealnie do własnych potrzeb narzędzie do ubijania. Dlatego też w naszym sklepie znaleźć można rózgi cukiernicze w różnych rozmiarach. Te mniejsze sprawdzą się doskonale podczas tworzenia wyśmienitych sosów owocowych. Rózga o średnim rozmiarze pozwoli uzyskać świetną, aksamitną konsystencję ciast. Największe trzepaczki są natomiast niezastąpione przy ubijaniu białek jaj, czy uzyskaniu doskonałej bitej śmietany. Metalowa rączka zapewnia bardzo komfortowy chwyt narzędzia, dzięki czemu nawet przy intensywnym użytkowaniu rózga stabilnie utrzymuje się w dłoni. Jej obwód nie jest duży, co sprawia, że długotrwałe ubijanie nie powoduje dyskomfortu.