Linia do chleba Classica

LINIA DO CHLEBA CLASSICA

Dzięki linii do chleba Classica każda piekarnia, mała lub duża, może produkować szeroką gamę najwyższej jakości pieczywa w zautomatyzowanym procesie, o pożądanej  wydajności i największej efektywności. W zależności od konfiguracji i rodzaju ciasta  już od 600 do 10 000 szt./h.

Koncepcja Classica składa się z pojedynczych modułów, dzięki czemu można uzyskać prawie każdy rodzaj koncepcji linii chlebowej. Można również wybrać jedną koncepcję z wielu różnych opcji dla różnych wydajności, zakresów wagowych, różnych kształtów, różnych procesów i różnego rodzaju pieczywa. Zużycie oleju i mąki do podsypywania zredukowane do minimum.

Cechy charakterystyczne:

  • Duża dokładność wagowa,
  • Brak pyłu mącznego,
  • Zredukowane zużycie oleju przez dzielarkę (oszczędność do 60 %),
  • Możliwość produkcji wielu rodzajów i kształtów chleba,
  • Duża powtarzalność,
  • Kontrola receptury/ automatyzacja,
  • Przyjazna w obsłudze , czyszczeniu i konserwacji,
  • Dostępne pakiety Blue Box dla każdej z maszyn,
  • Możliwość zastosowania rozwiązań aktywnego serwisu Blue Value.

 

Przykładowe urządzenia wchodzące w skład linii:

 

Wszystkie urządzenia dostępne są w różnych konfiguracjach z szeroką gamą opcji do wyboru w zależności od potrzeb  produkcyjnych w Państwa piekarni.

Zobacz jako Siatka Lista

Produkty 5

na stronę
Ustaw kierunek malejący
Zobacz jako Siatka Lista

Produkty 5

na stronę
Ustaw kierunek malejący