Maty i blachy wypiekowe

Zobacz jako Siatka Lista

Produkty 21

na stronę
Ustaw kierunek malejący
  1. Blacha hamburgerowa 600x800x25 mm Alusteel 0,6 mm
    Blacha hamburgerowa 600x800x25 mm Alusteel 0,6 mm
    337,67 zł brutto 415,35 zł
  2. Blacha bagietkowa K 58x78, 8 muld L-78, Kempf
    Blacha bagietkowa K 58x78, 8 muld L-78, Kempf
    126,32 zł brutto 155,37 zł
  3. Mata silipatowa perforowana FIEBERPAIN, Sasa
    Mata silipatowa perforowana FIEBERPAIN, Sasa
    Już od 131,18 zł brutto 161,35 zł
  4. Mata silipatowa pełna FIEBERLUX, Sasa
    Mata silipatowa pełna FIEBERLUX, Sasa
    Już od 98,63 zł brutto 121,32 zł
  5. Stelaż z drutu na bagietki, Sasa
    Stelaż z drutu na bagietki, Sasa
    Już od 121,46 zł brutto 149,40 zł
  6. Mata bagietkowa wypiekowa, Sasa
    Mata bagietkowa wypiekowa, Sasa
    Już od 170,05 zł brutto 209,16 zł
  7. Blacha zapiekanka teflonowana, Kempf
    Blacha zapiekanka teflonowana, Kempf
    Już od 451,84 zł brutto 555,76 zł
  8. Blacha perforowana 3 rantowa teflonowana AL. 1,5 mm, Kempf
    Blacha perforowana 3 rantowa teflonowana AL. 1,5 mm, Kempf
    Już od 140,70 zł brutto 173,06 zł
  9. Blacha perforowana 3 rantowa silikonowana Al. 1,5 mm, Kempf
    Blacha perforowana 3 rantowa silikonowana Al. 1,5 mm, Kempf
    Już od 86,29 zł brutto 106,11 zł
  10. Blacha perforowana 3 rantowa AL. 1,5 mm, Kempf
    Blacha perforowana 3 rantowa AL. 1,5 mm, Kempf
    Już od 52,86 zł brutto 65,01 zł
  11. Blacha perforowana 2 rantowa (do czyszcz.) AL. 2 mm, Kempf
    Blacha perforowana 2 rantowa (do czyszcz.) AL. 2 mm, Kempf
    Już od 60,25 zł brutto 74,09 zł
  12. Blacha pełna 3 rantowa AL. 1,5 mm, Kempf
    Blacha pełna 3 rantowa AL. 1,5 mm, Kempf
    Już od 52,86 zł brutto 65,01 zł
  13. Blacha pełna 2 rantowa (do czyszcz.) AL. 2 mm, Kempf
    Blacha pełna 2 rantowa (do czyszcz.) AL. 2 mm, Kempf
    Już od 60,25 zł brutto 74,09 zł
  14. Blacha bagietkowa FIBERMAX, Sasa
    Blacha bagietkowa FIBERMAX, Sasa
    Już od 349,81 zł brutto 430,27 zł
  15. Blacha bagietkowa teflonowana EUROGLISS, Sasa
    Blacha bagietkowa teflonowana EUROGLISS, Sasa
    Już od 515,00 zł brutto 633,45 zł
  16. Blacha bagietkowa silikonowana EUROGLISS, Sasa
    Blacha bagietkowa silikonowana EUROGLISS, Sasa
    Już od 353,84 zł brutto 435,22 zł
  17. Blacha bagietkowa EUROGLISS, Sasa
    Blacha bagietkowa EUROGLISS, Sasa
    Już od 210,28 zł brutto 258,62 zł
  18. Blacha bagietkowa B 7-12 muld, Kempf
    Blacha bagietkowa B 7-12 muld, Kempf
    Już od 148,09 zł brutto 182,15 zł
  19. Blacha bagietkowa K 5-8 muld, Kempf
    Blacha bagietkowa K 5-8 muld, Kempf
    Już od 216,11 zł brutto 265,81 zł
Zobacz jako Siatka Lista

Produkty 21

na stronę
Ustaw kierunek malejący

Blachy i maty wypiekowe, to podstawowe wyposażenie każdej cukierni oraz piekarni. W naszej ofercie znajdą Państwo szeroki wybór blach do standardowych wypieków jak i również specjalistyczne blachy do wypieku hamburgerów oraz bagietek. Wszystkie blachy i maty wypiekowe w ofercie HERT cechują się wysoką jakością oraz nie wyginają się podczas pieczenia.

Blachy wypiekowe do piekarni i cukierni, które oferujemy wykonane są, przez francuskich i niemieckich producentów, co daje nam gwarancję najlepszych materiałów oraz jakości wykonania. Chętnie wybierane blachy do pieczenia ze specjalnego stopu aluminium umożliwiają wygodne pieczenie bez przywierania. Dzięki temu, że nieużywane są w nich żadne chemiczne powłoki są to produkty bezpieczne, które przyczyniają się do naszego zdrowia i dobrego samopoczucia. Blachy wypiekowe z naszej oferty są niezwykle trwałe i wytrzymałe, wykonane ze specjalnego stopu aluminium. Wysokiej jakości materiał wpływa na większą stabilność cieplną, co zwiększa jego trwałość. Blachy piekarnicze są, też odporne na odkształcenia, nawet podczas wysokich temperatur. Sprawdzą się idealnie w każdej piekarni i będą służyć nam przez wiele lat.

Szybsze pieczenie dzięki blachom perforowanym

Bardzo popularnym produktem, w naszej ofercie są również blachy perforowane. Jest to wybór uniwersalny, który przyspiesza czas wypieku o kilkanaście procent. Specjalne otwory wpływają na lepszą cyrkulację powietrza oraz na równe rozprowadzenia ciepła. Otrzymujemy produkt równomiernie wypieczony, zarówno w środku, jak i na obrzeżach. Jeżeli w Państwa piekarni lub cukierni sprawdzi się blacha perforowana sklep z bogatą ofertą ma do zaoferowania modele z różnymi wielkościami otworów. Najpopularniejszą i uniwersalną perforacją jest 3 mm. Doskonałe do wypieku rzadszych ciast są blachy z 1 mm lub 2 mm perforacją. Rozwiązanie to przyczynia się więc do realnych oszczędności w piekarni lub cukierni oraz poprawia komfort pracy.

Niezbędne wyposażenie piekarni i cukierni

Do profesjonalnego wyposażenia piekarni należą specjalistyczne blachy wypiekowe, na przykład do wypieku bagietek lub bułek hamburgerowych. Blachy bagietkowe z naszej oferty wykonane są z najlepszej jakości aluminium. Zaprojektowane wygięcia wykonane są na specjalnych maszynach, które zapewniają pełną dokładność i powtarzalność wypieków. Ich zaletami jest prosty kompaktowy kształt oraz duża sztywność. Blachy bagietkowe gwarantują bezawaryjną pracę przez wiele lat. Specjalny stelaż ze stali nierdzewnej oraz zaokrąglone rogi wpływają na wysoką jakość wypieków. Znajdziecie u nas blachy przystosowane do bagietek francuskich oraz niemieckich. Bardzo praktycznym wyborem są blachy do wypieku hamburgerów, które gwarantują równomierny wypiek bułek. Wykonane są metodą tłoczoną, aby utrzymanie ich w czystości nie stanowiło problemu. Do wyboru mamy dwa różne rozmiary, aby trafić w potrzeby i upodobania naszych klientów. Innym rodzajem jest blacha do zapiekanek, która posiada specjalną płaską muldę. Dostępna jest również w kilku wersjach rozmiarowych. Są to elementy, które wpływają na efektywną pracę każdej piekarni oraz świadczą o jej profesjonalizmie.