PLN

Blacha pełna 3 rantowa AL. 1,5 mm, Kempf

Strona główna Akcesoria Blachy i maty wypiekowe Pełne Blachy piekarnicze Blacha pełna 3 rantowa AL. 1,5 mm, Kempf
60,23 zł 48,97 zł
Czas realizacji zamówienia:
2-4 tygodnie
W magazynie
SKU
K104000#1
Najniższa cena netto w ciągu ostatnich 30 dni: 10,88 €
Akcesoria
phone icon 500 [wyświetl numer]
-
+

Blacha pełna 3 rantowa AL. 1,5 mm, Kempf

Blachy piekarnicze pełne z naszej oferty wykonywane są przez niemieckich lub francuskich producentów, ze specjalnego stopu aluminium. Odpowiedni materiał to większa stabilność cieplna to mniejsza podatność na odkształcenia blach wskutek poddawania wysokim temperaturom. Ponadto nasze blachy charakteryzują się większą wytrzymałością na uszkodzenia mechaniczne, powstanie mikro-rys oraz ścieranie. Przy zamówieniach dużych ilości oferujemy atrakcyjne rabaty.

Zobacz również

/Zobacz również inne produkty z tej kategorii

Środek natłuszczający TRENNAKTIV B100 3-1000 L, Dubor
Środek natłuszczający TRENNAKTIV B100 3-1000 L, Dubor
Już od 76,51 zł 80,33 zł
Blacha perforowana 3 rantowa silikonowana Al. 1,5 mm, Kempf
Blacha perforowana 3 rantowa silikonowana Al. 1,5 mm, Kempf
Już od 79,93 zł 98,29 zł
Blacha pełna 2 rantowa (do czyszcz.) AL. 2 mm, Kempf
Blacha pełna 2 rantowa (do czyszcz.) AL. 2 mm, Kempf
PROMOCJA
Już od 55,81 zł 68,63 zł
Blacha perforowana 3 rantowa AL. 1,5 mm, Kempf
Blacha perforowana 3 rantowa AL. 1,5 mm, Kempf
Już od 48,97 zł 60,22 zł
Blacha pełna 3 rantowa AL. 1,5 mm, Kempf
Blacha pełna 3 rantowa AL. 1,5 mm, Kempf
Już od 48,97 zł 60,22 zł
Środek natłuszczający SG-OL 3-1000 L, Dubor
Środek natłuszczający SG-OL 3-1000 L, Dubor
Już od 75,43 zł 79,21 zł
Blacha perforowana 2 rantowa (do czyszcz.) AL. 2 mm, Kempf
Blacha perforowana 2 rantowa (do czyszcz.) AL. 2 mm, Kempf
PROMOCJA
Już od 55,81 zł 68,63 zł
Blacha bagietkowa K 5-8 muld, Kempf
Blacha bagietkowa K 5-8 muld, Kempf
PROMOCJA
Już od 136,86 zł 223,22 zł 168,32 zł 274,58 zł
Formy wypiekowe zespolone 4kr., Bico
Formy wypiekowe zespolone 4kr., Bico
Już od 177,77 zł 218,68 zł