Wózki
-
Kółka wysokotemperaturowe piecowe z obrotnicą 80x35-100x35 mm, Dc Di CandiaJuż od 38,07 zł 46,85 zł
-
Kółka wysokotemperaturowe piecowe z obrotnicą ze stali K.O 80x35-100x35 mm, Dc Di CandiaJuż od 56,44 zł 69,42 zł
Wózki, używane w wytwórstwie żywności odznaczają zastosowanie najwyższej jakości materiałów, dopuszczonych do kontaktu z żywnością. Wózek ze stali nierdzewnej, odpornej na wilgoć, wysoką temperaturę oraz nie stanowiącej niebezpieczeństwa przenikalności szkodliwych substancji do żywności, posiada atest PZH. Zastosowanie najlepszych materiałów, trwałych i bezpiecznych dla zdrowia człowieka oraz precyzja wykonania tworzą wyjątkową jakość i cechy użytkowe wózków.
Ergonomia i komfort użytkowania
Wózek do studzenia pieczywa niezbędny jest w każdym zakładzie piekarniczym. Odkładane na wózek, gorące wypieki umieszczone zostają na półkach, których odstępy umożliwiają swobodne ułożenia studzonego pieczywa. Wybór odpowiednich wózków, wiążących się z określoną liczbą półek odpowiada na potrzeby przedsiębiorstwa. Wózki ze stali nierdzewnej stosowane są w piekarniach oraz cukierniach nie tylko do studzenia pieczywa oraz wyrobów cukierniczych. Wózki ze stali nierdzewnej stanowią estetyczny pomysł na ekspozycję produktów, które mogą być sprzedawane jeszcze przed całkowitym wystudzeniem. Ergonomię użycia wózków na stanowiskach pracy w zawodach piekarniczych oraz cukierniczych gwarantują elementy wózka, służące zachowaniu komfortu użytkowania oraz bezpieczeństwa w pracy. Wózki piekarnicze ze stali wyposażone zostały w kółka z hamulcem, co umożliwia wygodny i bezpieczny transport urządzenia wraz z gorącymi produktami. Łożyskowane kółka do wózków piekarniczych wpływają na wysoką jakość wózków, natomiast wzmocnienia półek na gwarancję stabilnego, długotrwałego użytkowania.
Praktyczne elementy, istotne w codziennym użytkowaniu
Wózki, używane w gastronomii są praktycznymi sprzętami, odpowiednimi do użycia w każdych warunkach. Dzięki modułowo łączonym elementom wózka, studzenie lub ekspozycja produktów mogą odbywać się na urządzeniu, które posiada ilość poziomów, odpowiadającą ilości wytworzonych produktów. Zależnie od liczby wyrobów, wózek ze stali nierdzewnej może posiadać odpowiednią ilość poziomów. Obsługa wózka oraz dostosowanie jego wysokości do potrzeb są nieskomplikowanymi czynnościami, odpowiednimi do wykonania nawet przez niedoświadczonych pracowników. Praktyczne rozwiązania, dotyczące obsługi i możliwości wózków sprawiają, że sprzęt staje się niezbędnym elementem wyposażenia piekarni i cukierni. Urządzenie sprawdzi się w chwili studzenia wypieków, ale również podczas przygotowania do ekspozycji na półkach. Niezależnie od ilości zastosowanych poziomów, wózek przyda się podczas wyjmowania wypieków z pieca oraz transportu ich do stoiska sprzedażowego lub transportu pod wskazany adres. Aby mieć poczucie niezawodności oraz zaskakiwać klientów innowacyjnością , warto inwestować w sprzęty najwyższej jakości. Wózek do studzenia pieczywa jest takim sprzętem, dlatego powinien być używany w każdej piekarni. Stal nierdzewna jest łatwa w utrzymaniu w czystości oraz trwała, a jednocześnie bezpieczna dla zdrowia człowieka. Wózki, wykonane z atestowanych materiałów są nie tylko niezawodne, ale i bezpieczne dla zdrowia klientów.