Krajalnica do krojenia mięsa w plastry PCE 65T MHS

Strona główna Gastronomia Obróbka mięsna Krajalnica do krojenia mięsa w plastry PCE 65T MHS
Czas realizacji zamówienia:
4-6 tygodni
SKU
MHS_PCE65T
Piotr Kulik
phone icon 507 [wyświetl numer]

Krajalnica stołowa do krojenia mięsa, ryb, wędlin w plastry PCE 65 T MHS Schneidetechnik

Krajalnica stołowa PCE 65 T to reakcja na bardzo częste prośby klientów o zaprojektowanie krajalnicy do cięcia kotletów w wersji stołowej, oszczędzającej miejsce.

Urządzenie pozwala na cięcie mięsa w plastry z regulowaną grubością 1-32mm i wydajnością do 180 cięć na minutę. Krajalnica PCE 65 T idealnie sprawdzi się do krojenia w plastry: mięsa, kotletów, szyjki, boczku, rolad mięsnych, kiełbas i wędlin, serów czy produktów ciętych na zimno (np. zamrożonych). Przy użyciu specjalnych nożych jest też możliwość krojenia mięsa z kością.


Najważniejsze zalety urządzenia:

  • Cięcie z możliwością regulacji w zakresie 1 – 32 mm
  • Krótsze cykle dzięki automatycznemu powrotowi popychacza
  • Automatyczny start po zamknięciu pokrywy zabezpieczającej
  • Specjalistyczny nóż z mikro-ząbkami do cięcia kości i zamrożonych produktów (opcjonalnie)
  • Precyzyjne krojenie, dzięki specjalistycznemu mechanizmowi krajalnicy
  • Dodatkowe noże (opcjonalnie), które dostosują urządzenie do krojenia chleba czy sera
  • Możliwość zastosowania pedału nożnego do startu urządzenia
  • Bardzo łatwe czyszczenia urządzenia i adaptacja do krojenia innych produktów np. przejście z mięsa na ser czy pieczywo


Dane techniczne:

  • Wejście = max. długość produktu do krojenia 650 mm
  • Wydajność: 180 cięć na minutę
  • Komora krojąca (gł x wys) 180 x 170 mm
  • Zasilanie: ~400V 50Hz
  • Moc zainstalowana: 2,7kW
  • Wymiary urządzenia: 1560 x 670 x 670 mm
  • Waga: 200 kg

Krojenie mięsa w plastry PCE 65 T MHS Schneidetechnik