Maszyna do inkrustacji dwurzędowa CORNUCOPIA WN-155 Rheon

Strona główna Cukiernictwo Gastronomia Inkrustacja Obróbka mięsna Maszyna do inkrustacji dwurzędowa CORNUCOPIA WN-155 Rheon
Czas realizacji zamówienia:
na zamówienie
SKU
RHE_WN551
Skontaktuj się z menadżerem:
Bartłomiej Klakla
phone icon 512 [wyświetl numer]

Maszyna do inkrustacji dwurzędowa CORNUCOPIA WN-155 Rheon

Maszyna Cornucopia WN-155 to idealne narzędzie do zastosowania w produkcji żywności, począwszy od segmentu żywności gotowej aż do produkcji produktów cukierniczych. Dzięki zastosowaniu opatentowanej technologii inkrustacji produkowanie wysokiej jakości produktów staje się o wiele łatwiejsze. WN-155 to maszyna, która jest w stanie wyprodukować szeroki zakres gramatury produktów. Nawet produkty okrągłe do masy 250 gr nie stanowią dla niej problemu.



Produkty i zastosowanie:

  • Masa produktu, stosunek nadzienia do ciasta oraz długość i kształt produktów mogą być w prosty sposób zmieniane
  • Wysoka dokładność porcjowania zapewnia uzyskanie jednolitej produkcji
  • Duży i łatwy w obsłudze kolorowy pulpit z ekranem dotykowym
  • Wytrzymałe i higieniczne leje ze stali nierdzewnej
  • Równomierny kształt produktu i dokładna masa
  • Produkty: hamburgery nadziewane serem, kulki rybne, gnocchi, roladki panierowane z kurczaka i wiele innych


Dane techniczne:

  • Zakres wagi produktu: 10-250 g
  • Proporcja masy zewnetrznej do nadzienia: 1:0 - 0:1
  • Wydajność: 200 szt./min. (2 rzędy x 100 szt.)
  • Wydajność produktu w kg: max. 1000 kg/h (IN: 500 kg/h, OUT: 500 kg/h)
  • Długość produktu: 0-500 mm
  • Formowanie: kuliste, baton i wstęga
  • Okresowe inkrustowanie: do 99 sek.
  • Pojemność leja załadowczego: 2 x 40 ltr.
  • Mieszadło: 6 prędkości
  • Wymiary urządzenia: 2021x902x1524 mm
  • Moc: 4,9 kW
  • Waga: 900 kg


Opcje dodatkowe: dwie taśmy w jednym rzędzie z mechanizmem podnoszenia i opuszczania taśmy.