Linia do kanapek i przekąsek Filisnack, Krumbein
Linia do kanapek i przekąsek - rozwiązanie wszystko w jednym do sprzedaży przekąsek Filisnack, Krumbein
Linia do kanapek i przekąsek to rozwiązanie wszystko w jednym do sprzedaży przekąsek Filisnack, Krumbein. Nowa linia do kanapek i przekąsek Filisnack łączy wszystkie istotne elementy procesu produkcji kanapek oraz przekąsek, zajmując przy tym minimalną ilość miejsca. Całość została zaprojektowana z myślą o jednoosobowej obsłudze w sklepie lub na hali produkcyjnej. Krojenie produktów, uzupełnianie dodatkami i przygotowywanie do bezpośredniej sprzedaży z witryny: Filisnack jest zaprojektowana do dalszej obróbki wszelkiego rodzaju bułek, bagietek, bajgli, podpłomyków, itp. na terenie sklepu.
FILIsnack FScool 230, składa się z:
- 1 x Krajalnica do bułek i bagietek BBS pro,
- 1 x Stół ze stali nierdzewnej do BBS pro,
- 1 x Stół obrotowy z prowadnicą,
- FScool 230 z miejscem na 4 blachy i 8 pojemników GN 1/3 100 mm,
- 2 Wkłady chłodzące na 6 pojemników GN 1/3,
- 1 System chłodzący na napoje i akcesoria.
Cechy i zalety urządzenia:
- Jednoosobowa obsługa,
- Scentralizowane urządzenia,
- Rozwiązanie wszystko w jednym,
- Miejsce na chłodzenie składników,
- Higieniczny design,
- Szybka produkcja gotowych do spożycia przekąsek,
- Stół do przechowywania produktów,
- Kompaktowe urządzenie nadziewające / podające masło lub sos,
- Możliwość ustawienia urządzeń w kształcie litery „L” lub w linii prostej,
- Możliwość regulacji i wyłączenia chłodzenia na podstawie chłodzącej,
- 3 Strefy chłodzące,
- Stół do składowania przeznaczony na urządzenie dozujące.
Dane techniczne:
FILIsnack FScool 230:
Stół do przekąsek FScool230:
- Wymiary (dł. x szer. x wys.) [mm]: 2450 x 880 x 1550,
- Waga: ok. 330 kg.
Stół do przekąsek FScool230 z obrotnicą:
- Wymiary (dł. x szer. x wys.) [mm]: 3220 x 920 x 1550,
- Waga: ok. 365 kg.
Pozostałe dane:
- Wysokość robocza: 900 mm,
- Max. pobór energii: 1,34 kVA,
- Przyłącze: 230 V; 50 Hz; 1 Ph + N + PE,
- Natężenie: 4,7 A,
- Natężenie dźwięku: poniżej 70 dB(A).
BBSpro:
- Opcja cięcia całkowitego i nacięcia,
- Max. szerokość przejścia: 200 mm,
- Max. wysokość przejścia: 90 mm,
- Max. głębokość przecięcia: 160 mm,
- Max. szerokość przecięcia: 90 mm,
- Dostosowanie wysokości ostrzy: regulacja 5 – 60 mm,
- Możliwość regulacji prędkości podawania produktów,
- Możliwość regulacji głębokości cięcia całkowitego/przecięcia.
Pozostałe wyposażenie:
- Stół obrotowy, z silnikiem i prowadnicami bocznymi: 600 mm, 230 V,
- Stacja podawania ze stołem do wprowadzania produktów z miejscem na 4 blachy (530 x 320 mm) i 8 pojemników GN 1/3 100 mm,
- Stół do BBSpro, wariant z półkami:
- pozwala na osiągnięcie wysokości roboczej wynoszącej 900 mm,
- wymiary: 600 x 400 x 320 mm,
- wymiary całkowite maszyny z tym wariantem: 1665 x 610 x 750 mm,
- Urządzenie dozujące Edhard 1/17 HP:
- Zasilanie: 220 V, 50 Hz, 260 W,
- Uruchomienie za pomocą przełącznika nożnego lub manualnie,
- Prędkość: do 50 dawek/min,
- Pojemność, dostępne w 2 rozmiarach: 5,5 i 17 L,
- Ekran dotykowy z menu,
- Przeznaczone do dozowania mas i sosów.