Zaokrąglarka stożkowa bez olejenia CR59 WP Haton

Strona główna Piekarnictwo Formowanie chleba Zaokrąglarki Zaokrąglarka stożkowa bez olejenia CR59 WP Haton
Czas realizacji zamówienia:
na zamówienie
SKU
HAT_CR59_BO
Marek Pogonowski
phone icon 507 [wyświetl numer]

Zaokrąglarka stożkowa bez olejenia CR59 WP Haton

Zaokrąglarka stożkowa CR59 przeznaczona jest dla wszystkich dostępnych rodzajów ciasta: pszennego, mieszanego pszennego i mieszanego żytniego do 70 % mąki żytniej. Kęs ciasta jest zabierany z obracającego się stożka, przy pomocy specjalnie skonstruowanych rynien i w dalszej części jest formowany w kulkę. Dzięki temu, że rynny są obrabiane maszynowo, osiąga się wysoką precyzje na złączu rynny i stożka (odległość wynosi 0,2mm), a kruszenie( skubanie) ciasta ograniczone jest do minimum.


Najważniejsze cechy urządzenia:

  • Doskonały wynik zaokrąglania
  • Dopasowana odległość między kęsami ciasta, które wychodzą z dzielarki
  • Idealne przekazanie kęsów ciasta na wylocie
  • Duży zakres gramatury dzięki centralnej regulacji rynien
  • Minimalne tworzenie się okruszków


Dane techniczne:

  • Wymiary (dł. x szer. x wys. ): 1200 x 1200 x 1760 mm
  • Waga netto: 510 kg
  • Wydajność: 2500 -3600 szt./h