PLN

Zaokrąglarka stożkowa bez olejenia CCR59 WP Haton

Strona główna Piekarnictwo Formowanie chleba Zaokrąglarki Zaokrąglarka stożkowa bez olejenia CCR59 WP Haton
Czas realizacji zamówienia:
na zamówienie
SKU
HAT_CCR59_BO
Marek Pogonowski
phone icon 507 [wyświetl numer]

Zaokrąglarka stożkowa bez olejenia CCR59 WP Haton

Zaokrąglarka przeznaczona jest dla wszystkich dostępnych rodzajów ciasta: pszennego, mieszanego pszennego i mieszanego żytniego do 70 % mąki żytniej. Kęs ciasta jest zabierany z obracającego się stożka, przy pomocy specjalnie skonstruowanych rynien i w dalszej części jest formowany w kulkę. Dzięki temu, że rynny są obrabiane maszynowo, osiąga się wysoką precyzje na złączu rynny i stożka (odległość wynosi 0,2mm), a kruszenie( skubanie) ciasta ograniczone jest do minimum.


Najważniejsze cechy urządzenia:

  • Bardzo długa droga zaokrąglania
  • Doskonały wynik zaokrąglania
  • Dopasowana odległość między kęsami ciasta, które wychodzą z dzielarki
  • Idealne przekazanie kęsów ciasta na wylocie
  • Duży zakres gramatury dzięki centralnej regulacji rynien
  • Minimalne tworzenie się okruszków