PLN

Modułowa linia do bułek Multiroll WP Bakery Technologies

Strona główna Piekarnictwo Formowanie bułek i pączków Linie do bułek Modułowa linia do bułek Multiroll WP Bakery Technologies
Czas realizacji zamówienia:
na zamówienie
SKU
WP_Multiroll
Marek Pogonowski
phone icon 507 [wyświetl numer]
Modułowa linia do bułek Multiroll WP Bakery Technologies.


Moduł garowania wstępnego:

Odpowiednia urządzenie do garowania wstępnego jest konfigurowane indywidualnie w systemie MULTIROLL według:

  • Czasu wstępnego garowania,
  • Wydajność,
  • Szerokość robocza.

Moduł wymienny (jednostka stemplująca + taśma transportowa)

Łatwo wymienne stemple można zamówić w dowolnym kształcie. Dostępna jest duża różnorodność standardowych wzorów stempli.

  • Okrągłe i stemplowane małe wyroby piekarnicze: od 30 do 75 gram (inne gramatury dla poszczególnych produktów na zapytanie),
  • Długozwijane i stemplowane małe pieczywo: od 30 do 75 gram,
  • Okrągłe i gładkie małe wyroby piekarnicze: od 30 do 150 gram.

Taśma transportowa – moduł wymienny do dalszego transportu kęsów ciasta.

Moduł wydłużania:

Do wyboru taśma dociskowa do produktów płaskich, walcowanych lub zwijanych.

  • Produkty płaskie: wydajność: 2250 szt/h. na rząd,
  • Produkty walcowane: wydajność 2250 szt/h. na rząd,
  • Produkty zwijane: wydajność 1700 szt/h. na rząd.

Zakres wagi: od 30g do 150g. Z rolką wstępnie wydłużającą na zyczenie: 250 g i więcej.

Długość produktu: do 280 g.

Zaprezentowane po raz pierwszy na targach Südback 2022: Wysokowydajny moduł wydłużania.

Do produktów spłaszczonych i plecionych.

  • Zakres wagowy: 30g – 150g,
  • Wyroby plecione: maksymalnie 6 warstw,
  • Wydajność godzinowa: do 2760 szt/h – na rząd,
  • Długość produktu: do 280 mm.

Moduł: Stacja tłoczenia, cięcia wzdłużnego i kątowego

Stemplowanie:

  • Zakres wagowy: 40g do 150g,
  • Liczba rzędów: od 4 do 6,
  • Wydajność godzinowa: max 1640 szt/h. na rząd.

Cięcie wzdłużne:

  • Zakres wagowy: 40g do 150g,
  • Liczba rzędów: 6,
  • Wydajność godzinowa: max 2000 szt/h. na rząd.

Cięcie pod kątem:

  • Zakres wagowy: 50g do 150g,
  • Liczba rzędów: od 3 do 5,
  • Wydajność godzinowa: max 1640 szt/h. na rząd.

Moduł: Nawilżanie lub posypywanie:

System natryskowy dla posypywanych produktów.

Moduł: Odbieranie produktu

  • Ręczny odbiór przez szufladę wysuwną,
  • Automatyczna obsługa kast piekarniczych z odkładaniem na wózki regałowe,
  • Automatyczny transport kęsów ciasta.

Części zamienne

/Poniżej znajdą Państwo dedykowane części zamienne

Stempel kajzerka biały do linii WP
Stempel kajzerka biały do linii WP
244,51 zł 300,75 zł
Stempel kajzerka niebieski do linii WP Super B
Stempel kajzerka niebieski do linii WP Super B
287,68 zł 353,85 zł