Ubijaczka podłogowa 10L, INOX RN10L VL2 Varimixer
1 tydzień

Ubijaczka podłogowa z wyposażeniem INOX, RN10L VL2 Varimixer
Ubijaczka RN o pojemności 10L to maszyny skonstruowane z myślą o piekarniach i cukierniach oraz prducentach z sektora HORECA, którzy potrzebują większego niż 5L, stabilnego i profesjonalnego miksera. RN10 został skonstruowany tak, aby zaspokajać potrzeby małej produkcji lub średniej wielkości kuchni hotelowej czy restuaracyjnej.
- RN10 - Bezstopniowa regulacja prędkości narzędzi
- Komplet narzędzi; dzieża 10L, rózga STANDARD, hak i mieszadło
- Łatwy i przyjazny, funkcjonalny panel sterujący VL-2
- Obudowa ze stali nierdzewnej w standardzie
- Ubijaczka w wersji stołowej i podłogowej
- Magnetyczna osłona dzieży wykonana z poliwęglanu
- Kontrola właściwej pozycji dzieży poprzez czujnik magnetyczny
- Zabezpieczenie IP44
- Dodatkowy osprzęt: zgarniak nylonowy / teflonowy
- Wyposażenie opcjonalne; maszynka do mięsa (5R1M) oraz szatkownica warzyw (GR10)
- Opcjonalnie; wersja M (marine) z przeznaczeniem na statki żeglugi pełnomorskiej
Produkty i zastosowanie:
- Białka jaj (Rózga), 1L/1,5min
- Ubijany krem (Rózga), 2,5L/2,5min
- Majonez (Rózga), 8L/10min
- Masło ziołowe ( Łopatka), 5kg/3min
- Puree ziemniaczane (Rózga), 3,5kg/10min
- Ciasto chlebowe 50%AR (Hak), 5kg/7min
- Ciasto chlebowe 60%AR (Hak), 6kg/7min
- Ciasto Ciabatta 70%AR (Hak), 5,5kg/11min
- Ciasto na donaty 50%AR (Hak), 6kg/7min
- Ciasto na muffiny (Łopatka), 6,5kg/10min
- Ciasto biszkoptowe (Rózga), 2,5kg/10min
- Mięso na klopsy (Łopatka), 7kg/5min
- Lukier (Łopatka), 5,8kg/0,5min