Szpatuła nierdzewna, wygięta ostrze proste, Schneider
Szpatuła nierdzewna, wygięta ostrze proste, Schneider
Aby efektownie udekorować wypieki np. apetyczną polewą z czekolady, niezbędne jest zastosowanie odpowiednich akcesoriów, które znacznie ułatwiają tą czynność! Solidna szpatuła nierdzewna rewelacyjnie sprawdza się w przypadku takich składników jak płynna czekolada i pozwala na staranne pokrywanie polewą wszelkich ciast, deserów czy też tortów. Produkt wykonany został z niezawodnej stali nierdzewnej o wysokiej trwałości oraz odporności. Szpatuła cukiernicza zakończona jest skrobakiem z prostym ostrzem.
Wymiary: 120x115 mm.
Sprawdzone rozwiązania dla branży cukierniczej i nie tylko
Profesjonalne, funkcjonalne akcesoria to niezbędnik w każdej dobrze prosperującej cukierni! Korzystanie z odpowiednich narzędzi pozwala znacząco zredukować czas produkcji wypieków oraz deserów z zachowaniem tej samej lub nawet poprawionej jakości!