Pomadziarka Professional 620 NBS-Schumann

Strona główna Cukiernictwo Dekoracja cukiernicza Pomadziarka Professional 620 NBS-Schumann
Czas realizacji zamówienia:
4-6 tygodni
SKU
NBS_PRO620
Michał Barcicki
phone icon 507 [wyświetl numer]

Pomadziarka Professional 620 NBS-Schumann

NBS Professional to idealne rozwiązania dla małych i średnich piekarni, cukierni. Maszyna ta przeznaczona jest do wszystkich pomad, polew, lukrów m.in. lukrowanie pełne lub nitkowe (czekolada, lukry) , wykonanie glazury tzw. techniką „zasłonową”.

Wyposażenie (przykładowo na nadzienie czekoladowe):

  • powierzchnia do pracy 40 do 60 cm – szerokość blachy
  • urządzenie jest ruchome, wykonane ze stali szlachetnej
  • powierzchnia ustawienia ok. 0,75 cm
  • elektroniczna kontrola temperatury, łącznie z czujnikiem na start (polewa zimna niemożliwa)
  • podgrzewacz wody obrotowy z kontrolą poziomu wody
  • elektroniczna regulacja natryskiwania glazury oraz szybkości przebiegu taśmy roboczej (blachy)
  • glazurowanie sposobem natryskiwania: strumień pełny lub nitkowy lub automatycznie wahadłowy
  • pasy transportujące oddzielone kantem, aby utrzymać czyste spody wyrobów
  • pojemniki na produkty (1/1 wg norm gastronomicznych) przystosowane do składowania i bezpo-średniej wymiany
  • części zamienne jak: głowica, kaseta produkcyjna itd. bezpośrednio wymienialne i przystosowa-ne do zmywarek
  • okres mycia ręcznego ok. 10 min.
  • koszyki do składowania i blachy do pracy wysuwalne po obydwu stronach


Przykładowe wydajności:

  • 1000 ciastek lukrowanych ok. 35 min.
  • układanie wyrobów na blasze produkcyjnej ok. 1,5 min.
  • 50-60 sztuk na min, przy glazurze pełnej przy ręcznym obsługiwaniu

Zobacz również

/Zobacz również inne produkty z tej kategorii

Urządzenie do natrysku masy Bazz 33 Bakon Food Equipment
Urządzenie do natrysku masy Bazz 33 Bakon Food Equipment
18 227,90 zł 22 420,32 zł