Pomadziarka Junior 20 NBS Schumann
Czas realizacji zamówienia:
1-2 tygodnie
1-2 tygodnie
W magazynie
SKU
NBS_Junior
Michał Barcicki

Pomadziarka Junior 20 NBS-Schumann
NBS JUNIOR to idealne rozwiązania dla małych i średnich piekarni, cukierni. Maszyna ta przeznaczona jest m.in. do oblewania takich produktów jak: pączki, donaty, ciastka. Oblewanie może odbywać się w postaci 2 form dekoracyjnych – oblewanie całościowe (kurtyna) lub paski. Niewątpliwą zaletą tej maszyny jest również jej duża wydajność. Przyjedno osobowej obsłudze wynosi nawet do 900 szt. na godzinę.
Najważniejsze zalety urządzenia:
- 20 litrowy zbiornik ogrzewany w płaszczu wodnym
- Regulacja temperatury w zakresie 30 - 70°C
- Elektroniczne sterowanie prędkością przepływu i prędkością taśmy
- Szybkość czyszczenia
- Kaseta transportera zdejmowalna
- Regulacja wysokości wylewki
- Funkcja rotacji - w wersji TWIST
W zestawie z pomadziarką Junior 20:
- Wylewka nastawna z regulowaną rozpiętością - do bardzo płynnej glazury i czekolady z obustronną regulowaną szerokością wylewania 30-160mm oraz pozycjonowaniem strumienia,
- Wylewka paskowa 1-rzędowa - 10 mm odstępu między paskami, oblewanie wzdłużne i krzyżowe lub wylewka paskowa 2-rzędowa - do gęstych pasków i dużej ilości sztuk.
Wersja opcjonalna za dopłatą:
- Standardowa wylewka całościowa - do bardzo płynnej glazury i czekolady, szerokość kurtyny: 180mm,
- Wylewka całościowa z regulowaną dyszą szczelinową - do pomady i wszystkich gęstych glazur,
- Dodatkowy zasobnik z pokrywą - do trzymania w pogotowiu drugiej glazury np. czekolada/pomada, pojemność 20 litrów,
- Wózek roboczy i transportowy - praca na optymalnej wysokości, półeczka na wiadra z pomadą. Mobilność dzięki kółkom transportowym,
- Adapter do mycia przyłącza do ciepłej wody - do przemycia pompy i całego systemu ciepłą wodą. Polecany szczególnie przy zmianach masy i/lub koloru polewy.
Pomadziarka Junior 20 NBS Schumann