Używany stół do oblewania NR400S-3 + wyposażenie GAMI
Czas realizacji zamówienia:
1 dzień
1 dzień
W magazynie
SKU
U_GAMI_NR400S-3
Piotr Kulik
507 [wyświetl numer]
Używany stół do oblewania NR400S-3 GAMI - urzędzenie testowe - wyprzedaż
Seria transporterów siatkowych NT w połączeniu z temperówką umożliwia sprawną pracę przy oblewaniu pralinek oraz innych produktów cukierniczych. Transporter samoczynnie zatrzymuje się dzięki fotokomórce lub poprzez wyłączenie przez operatora.
Automatyczne podawanie papieru na taśmę umożliwia łatwe odłożenie produktu na blachy. Dmuchawa z regulowanym przepływem powietrza umożliwia zdmuchnięcie nadmiaru czekolady z produktu.
Oferowany transporter jest urządzeniem demo, używanym przez nas od czasu do czasu na testach u klientów.
Dane techniczne:
- Szerokość taśmy 250 mm (NR400S) / 300 mm (NR400S-30),
- Prędkość 0,5-2,0 m/min.,
- Zasilanie ~230/400V 50 Hz,
- Moc: 0,08 kW.,
- Wymiary: 1720x450x1060 (h) mm w pozycji pracy, 450x450x1780 (h) mm w pozycji złożonej.
Dodatkowe wyposażenie w cenie:
1. DR400/DR400A/DR400-30/DR400A-30
Kurtyna do oblewania czekoladą z regulacją Kurtyna oblewa produkty całościowo, od góry i od dołu. W zależności od potrzeb, można wybrać kurtynę prostą lub zaokrągloną. Maksymalna wysokość produktu 100 mm. Maksymalna szerokość kurtyny to 250 mm (DR400/DR400A) lub 300 mm (DR400-30/DR400A-30). Rozszerzenie „A” oznacza kurtynę półokrągłą.
2. DSR400/DSR400-30 Kurtyna do podlewania spodu produktu
Kurtyna do dolnego podlewania produktu, oblewająca produkt jedynie od spodu. Szerokość kurtyny 250 mm (DSR400) lub 300 mm (DSR400-30).
3. DR400REG/DR400REG-30 Kurtyna do oblewania części produktów np. połówek
Kurtyna służy do oblewania części produktów np. połówek ciastka. Przegroda dzieli kurtynę na dwie części przelewające czekoladę. Maksymalna wysokość produktu do 100 mm. Szerokość taśmy 250 mm (DR400REG) lub 300 mm (DR400REG-30).