PLN

Mieszadło z Exoglasu 250-500 mm +220 C, Schneider

Strona główna Akcesoria Akcesoria piekarskie Łopatki i szpatuły Mieszadło z Exoglasu 250-500 mm +220 C, Schneider
21,56 zł 17,53 zł
Czas realizacji zamówienia:
1-3 tygodnie
W magazynie
SKU
200930#1
Najniższa cena netto w ciągu ostatnich 30 dni: 4,00 €
Akcesoria
phone icon 500 [wyświetl numer]
-
+

Mieszadło z Exoglasu 250-500 mm +220 C, Schneider

Oferowana w Naszym sklepie szpatułka cukiernicza wykonana jest z Exoglasu. Szpatułką można pracować do temperatury + 220 oC. Posiada otwór umożliwiający zawieszenie.

Długość całkowita 25, 30, 35, 40, 45, 45 lub 50 cm.

Zobacz również

/Zobacz również inne produkty z tej kategorii

Nóż do krojenia tortów, ciast L160 mm, ostrze gładkie i falowane, Schneider
Nóż do krojenia tortów, ciast L160 mm, ostrze gładkie i falowane, Schneider
69,22 zł 85,14 zł
Tylki nierdzewne pojedyncze GWIAZDA "Zagięte" śr. 2-11 mm, Schneider
Tylki nierdzewne pojedyncze GWIAZDA "Zagięte" śr. 2-11 mm, Schneider
Już od 7,89 zł 9,68 zł
Tylki nierdzewne pojedyncze wstążka 1,6x22-3,7x18 mm, Schneider
Tylki nierdzewne pojedyncze wstążka 1,6x22-3,7x18 mm, Schneider
Już od 7,89 zł 9,68 zł
Noże do krajalnic MAHO L-259,5 kołki O5,5
Noże do krajalnic MAHO L-259,5 kołki O5,5
Już od 7,01 zł 8,63 zł
CZ. CLIPBAND taśma termiczna
CZ. CLIPBAND taśma termiczna
29,35 zł 36,10 zł
Tylki nierdzewne 3D TULIPAN 3 PŁATKI śr. 23, Schneider
Tylki dekoratorskie nierdzewne 3D TULIPAN 3 PŁATKI śr. 23, Schneider
7,89 zł 9,70 zł
Dozownik do cukru pudru\maku z małą perforacją INOX 0,35l, Schneider
Dozownik do cukru pudru\maku z małą perforacją INOX 0,35l, Schneider
44,91 zł 55,24 zł
Nóż cukierniczy 260-310 mm, szer. 24 mm, ostrze gładkie, Schneider
Nóż cukierniczy 260-310 mm, szer. 24 mm, ostrze gładkie, Schneider
Już od 67,91 zł 83,55 zł
Pistolet do strychowania pieczywa, Schneider
Pistolet do strychowania pieczywa, Schneider
271,42 zł 333,85 zł
Nóż piekarski, ostrze falowane 260-410 mm, Lauterjung
Nóż piekarski, ostrze falowane 410 mm, Lauterjung
Już od 211,84 zł 260,56 zł