Termometr spożywczy -50+150 C, Ebro
Termometr spożywczy -50 C +150 C
W każdej firmie związanej z branżą spożywczą oraz gastronomią niezmiernie ważna jest precyzja, wnikliwość oraz dokładność. Aby spełnić wszystkie te warunki, konieczne jest korzystanie ze specjalistycznych narzędzi o rozmaitych funkcjach.
Jednym z niezbędnych przyrządów w każdej firmie zajmującej się przetwórstwem żywności jest profesjonalny termometr spożywczy TDC-50°C +150°C, który pozwala wykonać precyzyjny pomiar temperatury produktów o rozmaitej strukturze.
Termometr jest wyposażony w igłowy czujnik penetracyjny, który sprawdza się zarówno przy materiałach twardych (również głęboko mrożonych) i półtwardych, jak i przy cieczach oraz gazach.
Ten profesjonalny przyrząd może pracować w szerokim zakresie temperatur: od -50oC do 150oC.
Gwarancja jakości renomowanej, niemieckiej marki.
Prezentowany przez nas termometr spożywczy TDC to produkt uznanej niemieckiej marki Ebro Electronic, sukcesywnie funkcjonującej już na rynku od ponad 40 lat. To najlepsza gwarancja nienagannej jakości oraz solidności!
Zalety produktu:
- renomowana niemiecka marka (ponad 40 lat na rynku),
- uniwersalny czujnik penetracyjny do pomiarów w gazach, cieczach, materiałach półtwardych oraz twardych w tym głęboko zamrożonych (czujnik wzmocniony),
- długość czujnika 120 mm; średnica 4 mm,
- rozdzielczość 0,1 °C,
- zakres pomiaru temperatur -50...+150 °C,
- miniaturowe wymiary,
- wytrzymała obudowa wstrząsoodporna ABS (kroploszczelna),
- kolor obudowy biały / srebrny,
- wyraźny wyświetlacz LCD,
- wyświetlanie wartości w °C lub °F,
- zasilanie z wymiennej baterii litowejfunkcja automatycznego wyłączania po 10 minutach.