Półautomatyczna wałkowarka wolnostojąca H65S HERT
Półautomatyczna wałkowarka wolnostojąca do ciasta H65S HERT
Półautomatyczna wałkowarka wolnostojąca do ciasta marki HERT to urządzenie do szybkiego i wygodnego wyrabiania ciasta na pierogi, makaron czy pizzę a także ciasta na pieczywo czy ciasta francuskiego. Wałkowarka pozwala na obniżenie kosztów działalności, dzięki usprawnieniu procesu obróbki ciasta oraz skrócenia czasu jego przygotowania. Model dla bardziej wymagających klientów, praca półautomatyczna oznacza, że schodzenie z grubości laminowania można zaprogramować a sterowanie przejazdem ciasta, lewo – prawo obsługuje się ręcznie.
W dodatkowej opcji można podłączyć do wałkowarki stację wycinającą, automatyczny posypywacz mąką czy automatyczną stację zwijającą.
Istnieje także możliwość za dodatkową opłatą wykonanie wałkowarki w stali nierdzewnej na zamówienie.
Dane techniczne wałkowarki wolnostojącej półautomatycznej H65S HERT:
Typ urządzenia: Półautomatyczna, wolnostojąca
Sterowanie; regulacja grubości wstęgi: Automat, Komputer
Sterowanie; Lewo - Prawo: Ręczne przyciski, Panel sterowania, Pedał nożny
Komputer: 7" wyświetlacz, 30kroków w każdym programie, 50 programów
Wielkość ramion: 65 x 140 cm
Składanie ramion: tak
Prędkość taśmy: 10-60 m/min falownik
Średnica walców: Ø71 mm
Otwarcie walców: 0-50 mm
Zasilanie: ~230V 50Hz
Moc zainstalowana: 1,75kW
Wymiary - praca: L348 x H120 x B100
Wymiary - złożona: L150 x H120 x B100
Automatyczny posypywacz mąką: opcja
Automatyczna stacja zwijająca: opcja
Stacja wycinająca: opcja