PLN

Frezery do lodów

Zobacz jako Siatka Lista

Produkty 12

na stronę
Ustaw kierunek malejący
  1. Frezer nablatowy do lodów Gelato Chef 3L Nemox
    Frezer nablatowy do lodów Gelato Chef 3L Nemox
    NOWOŚĆ
    7 366,42 zł 9 060,70 zł
  2. Frezer nablatowy do lodów Gelato Chef 5L Nemox
    Frezer nablatowy do lodów Gelato Chef 5L Nemox
    NOWOŚĆ
    9 052,70 zł 11 134,82 zł
  3. Frezer nablatowy do lodów Gelato 3K TOUCH Nemox
    Frezer nablatowy do lodów Gelato 3K TOUCH Nemox
    NOWOŚĆ
    11 315,88 zł 13 918,53 zł
  4. Frezer nablatowy do lodów Gelato 4K TOUCH Nemox
    Frezer nablatowy do lodów Gelato 4K TOUCH Nemox
    NOWOŚĆ
    13 934,06 zł 17 138,89 zł
  5. Frezer nablatowy do lodów Gelato 5K CREA SC Nemox
    Frezer nablatowy do lodów Gelato 5K CREA SC Nemox
    NOWOŚĆ
    17 040,38 zł 20 959,67 zł
  6. Frezer wolnostojący do lodów Gelato 5K T-Mobile Nemox
    Frezer wolnostojący do lodów Gelato 5K T-Mobile Nemox
    NOWOŚĆ
    23 963,04 zł 29 474,54 zł
  7. Frezer nablatowy do lodów Gelato 6K CREA SC Nemox
    Frezer nablatowy do lodów Gelato 6K CREA SC Nemox
    NOWOŚĆ
    26 270,59 zł 32 312,83 zł
  8. Frezer wolnostojący do lodów Gelato 10K Nemox
    Frezer wolnostojący do lodów Gelato 10K Nemox
    NOWOŚĆ
    27 291,24 zł 33 568,23 zł
  9. Frezer wolnostojący do lodów Gelato 5+5K Twin Nemox
    Frezer wolnostojący do lodów Gelato 5+5K Twin Nemox
    NOWOŚĆ
    30 619,44 zł 37 661,91 zł
  10. Frezer wolnostojący do lodów Gelato 6K T-Mobile Nemox
    Frezer wolnostojący do lodów Gelato 6K T-Mobile Nemox
    NOWOŚĆ
    32 616,36 zł 40 118,12 zł
  11. Frezer wolnostojący do lodów Gelato 15K Nemox
    Frezer wolnostojący do lodów Gelato 15K Nemox
    NOWOŚĆ
    32 616,36 zł 40 118,12 zł
  12. Frezer wolnostojący do lodów Gelato 12K ST Nemox
    Frezer wolnostojący do lodów Gelato 12K ST Nemox
    NOWOŚĆ
    34 258,27 zł 42 137,67 zł
Zobacz jako Siatka Lista

Produkty 12

na stronę
Ustaw kierunek malejący

Kremowe i rozpływające się w ustach – właśnie takie powinny być naturalne lody. Współcześnie do zapewnienia im gładkiej konsystencji i odpowiedniej temperatury wykorzystuje się frezery do lodów. To urządzenia, których zadaniem jest mieszanie, napowietrzanie i schładzanie lodowej mieszanki. W ofercie HERT dostępne są frezery do lodów o różnych parametrach – proponujemy zarówno niewielkie urządzenia nablatowe, jak i profesjonalne urządzenia wolnostojące.

Frezer do lodów do cukierni, kawiarni, restauracji i lodziarni

Chociaż frezer do lodów należy do urządzeń powszechnie wykorzystywanych w lodziarniach, to na jego zakup decydują się również właściciele cukierni, kawiarni i restauracji, którzy mają w planach rozszerzenie oferty o lodowe desery. Możliwość szybkiego wyprodukowania dowolnej ilości lodów pozwala uniezależnić się od dostawców i jednocześnie zyskać pełną kontrolę nad jakością wyrobu – jego smakiem, konsystencją i temperaturą.

Dostępne w ofercie HERT frezery do lodów umożliwiają produkcję różnych lodów Gelato – wymienić wystarczy Classic Gelato i Semi-Soft Gelato. Te pierwsze to pełne i kremowe lody, podczas gdy drugie wyróżniają się miękką konsystencją, dzięki czemu mogą być formowane w foremkach i następnie sprzedawane jako gałki. Zaletą frezera jest też możliwość eksperymentowania z dodatkami. To przepis na stworzenie pysznych lodów, których smak zapadnie klientom w pamięć!

Chociaż frezer do lodów to rozwiązanie dedykowane profesjonalistom, to urządzenia proponowane przez HERT są proste w obsłudze oraz łatwe do utrzymania w czystości. Oferujemy frezery do lodów, z których można szybko usunąć m.in. misę. Tak zaprojektowane maszyny do mieszania i mrożenia masy lodowej są łatwe w czyszczeniu – w dowolnej chwili można dokładnie wyczyścić poszczególne elementy, które mają styczność z produktem.

Innowacyjne frezery do lodów o różnorodnych parametrach

Nie zawsze lody są głównym produktem w ofercie punktu gastronomicznego. To też główny powód, dla którego frezery do lodów różnią się wielkością i parametrami technicznymi. Biorąc pod uwagę rozmiary dostępnych urządzeń, można je podzielić na nablatowe i wolnostojące. Frezery nablatowe wyróżniają się niewielkimi wymiarami – nie wymagają wiele miejsca. W zależności od modelu nablatowy frezer do lodów pozwala wyprodukować od 1,7 kg do 7 kg lodów na godzinę.

Frezery wolnostojące to z kolei maszyny o większych gabarytach, które mają też większe możliwości. Pozwalają one nie tylko na przygotowanie dużych ilości wyrobu na godzinę, ale też jednoczesną produkcję dwóch smaków. To powoduje, że są one polecane zwłaszcza rzemieślniczym lodziarniom i cukierniom, które koncentrują się na sprzedaży lodowych specjałów. W tej kategorii wyróżnić można też urządzenia dedykowane firmom cateringowym – to wolnostojące frezery do lodów zintegrowane z wózkiem o atrakcyjnym designie.

Punktem łączącym nablatowe i wolnostojące frezery do lodów są tryby, w których mogą pracować te urządzenia – producenci proponują tryb ręczny i tryb automatyczny. Pierwszy pozwala na zachowanie większej kontroli nad procesem przygotowania wyrobu. Drugi tryb ułatwia korzystanie z frezera i umożliwia wykonywanie innych czynności podczas produkcji lodów.

Poznaj frezery do lodów dostępne w HERT!

Frezer do lodów to sposób, aby poszerzyć ofertę o lodowe desery. Jeżeli szukasz urządzenia do swojej cukierni, lodziarni lub restauracji, zachęcamy do zapoznania się z naszym asortymentem. Specjalizujemy się w zaopatrywaniu firm z branży piekarniczej i cukierniczej – sprzedajemy profesjonalne urządzenia. Wszystkie proponowane przez nas frezery do lodów to maszyny pochodzące od sprawdzonych, doświadczonych producentów – są one niezawodne oraz zostały wykonane z trwałych materiałów, które są dopuszczone do kontaktu z żywnością.

W sprzedaży mamy też inne maszyny do lodów – pasteryzatory do lodów, dojrzewalniki do lodów i urządzenia nablatowe do produkcji lodów włoskich. W jednym miejscu możesz zamówić wszystkie urządzenia, dzięki którym przez cały rok zaproponujesz klientom lody własnej produkcji o ciekawych smakach. Jeżeli masz pytania, skontaktuj się z nami – chętnie doradzimy w wyborze frezera do lodów lub pomożemy w skompletowaniu niezbędnego wyposażenia lodziarni.