Wydłużarka do ciasta z lejem COMBI E2 WP Haton

Strona główna Piekarnictwo Formowanie chleba Wydłużarki Wydłużarka do ciasta z lejem COMBI E2 WP Haton
Czas realizacji zamówienia:
na zamówienie
SKU
HAT_COMBIE2_LEJ
Marek Pogonowski
phone icon 507 [wyświetl numer]

Wydłużarka do ciasta z lejem COMBI E2 WP Haton

Wydłużarka jest skonstruowana w sposób pozwalający na:

  • Precyzyjne centrowanie kęsów ciasta przed podłużnym wydłużaniem
  • Równomierne wałkowanie kawałków ciasta i optymalna regulacja walców dla różnych rodzajów ciast
  • Łatwe czyszczenie i obsługa
  • Brak klejenia sie kawałków ciasta do walców oraz brak ześlizgiwania się ciasta z walców
  • Bezproblemowa obróbka prawie wszystkich rodzajów ciast
  • Nowoczesny design
  • Konstrukcja oszczędzająca miejsce
  • Deska dociskowa, łatwa do otwarcia w celu czyszczenia
  • Łatwe odczytywanie poszczególnych ustawień w celu powtórzeń


Najważniejsze cechy urządzenia:

  • Lej wprowadzający
  • Zewnętrzna obudowa ze stali szlachetnej
  • Konstrukcja ze stali nierdzewnej
  • Regulowane walce z tworzywa sztucznego
  • Siatka zawijająca ciasto ze stali nierdzewnej
  • Regulowana wysokość deski dociskowej z regulowanymi bocznymi prowadnicami
  • Możliwość odchylenia w górę deski dociskowej
  • Teflonowane boczne prowadnice
  • Zakres masy: 200-2000 gr
  • Wydajność: maks.. 1500 szt./h
  • Wymiary (długość x szerokość x wysokość): 3050x780 x1910 mm