Termometr laserowy na podczerwień -50+530 C, Alla France
Termometr laserowy na podczerwień -50+530 C, Alla France
Precyzyjny pomiar temperatury to w wielu branżach spożywczych absolutna konieczność. Właściwa temperatura ma kluczowy wpływ na prawidłową obróbkę termiczną wielu produktów spożywczych! Termometr laserowy na podczerwień pozwala wykonać dokładny i błyskawiczny pomiar z wykorzystaniem bezpiecznej, bezdotykowej technologii laserowej. Termometr świetnie leży w dłoni, zapewniając wygodne użytkowanie.
Praktyczny termometr laserowy - funkcje i zastosowanie
Termometr laserowy na podczerwień pracuje w niezwykle szerokim zakresie temperatur: od -50oC do 530oC. Pomiar dokonywany jest w skali 0,1oC; i z dokładnością 2%. Rozdzielność optyczna wynosi 12:1. Dzięki wygodnemu użytkowaniu oraz wysokiej skuteczności, ten profesjonalny przyrząd znakomicie nadaje się do zastosowania w rozmaitych branżach związanych z żywnością np. w cukiernictwie, w branży piekarniczej, w mleczarniach oraz w lokalach gastronomicznych.