Tartletka COOK-MATIC ICB
Czas realizacji zamówienia:
4-6 tygodni
4-6 tygodni
SKU
ICB_TARTLETKA_MATIC
Michał Barcicki

Tartletka COOK-MATIC ICB
Tartletka ICB to kompaktowe urządzenie stołowe do wypieku korpusów babeczkowych i gofrów. W zależności od rodzaju ciasta wykłada się je lub wylewa do formy wypiekowej a następnie możliwie szybko zamyka się formy. Ilość ciasta należy dobrać stosownie do jego rodzaju, gęstości oraz wymaganej gramatury produktu końcowego. O zakończeniu czasu wypieku zawiadamia sygnał dźwiękowy. Urządzenie posiada specjalny zamek spinający formy podczas wypieku.
Dane techniczne:
- Wykonanie: Stal nierdzewna obudowa, formy: odlew metalowy, pokrywany tworzywem nieprzylepnym dla produktu,
- Zastosowanie: Szybkie wypiekanie foremek i form ciastowych wgłębnych (babkowych) lub gofrowych,
- Zasilanie: Elektryczne - napięcie sieci i moc robocza 220/240V ~ 50/60Hz 3,2kW,
- Sterowanie: Ręczne, cyfrowa regulacja temperatury i czasu wypieku, dźwiękowe powiadomienie o zakończeniu wypieku,
- Rodzaj pracy: Wypiekanie w zamykanej, dwuelementowej formie wypiekowej - grzałki górne i dolne,
- Wydajność: W zależności od temperatury wypieku i wielkości produktu - od 5 do 30 szt. w czasie do 10 min w temp. do 250°C,
- Wymiary: 440/570/420 mm (długość/szerokość/wysokość),
- Wymiary form: 390/340/60 mm(dł./szer/wys.),
- Masa: 30 kg,
- Obsługa: 1 osoba,
- Wyposażenie: Urządzenie bazowe z panelem sterującym z dwoma zamykanymi elementami grzejnymi i wymiennymi formami wypiekowymi - "żelazkami". Formy wypiekowe na zamówienie - w parach,
- Formy: Standardowe,
- Opcje: Specjalne formy wypiekowe na zamówienie (wg oryginalnego projektu) - za dopłatą.