Półautomatyczna wałkowarka wolnostojąca H65S HERT

Strona główna Cukiernictwo Wałkowarki Półautomatyczna wałkowarka wolnostojąca H65S HERT
Czas realizacji zamówienia:
6-8 tygodni
SKU
HERT_H65S
Piotr Kulik
phone icon 507 [wyświetl numer]

Półautomatyczna wałkowarka wolnostojąca do ciasta H65S HERT

Półautomatyczna wałkowarka wolnostojąca do ciasta marki HERT to urządzenie do szybkiego i wygodnego wyrabiania ciasta na pierogi, makaron czy pizzę a także ciasta na pieczywo czy ciasta francuskiego. Wałkowarka pozwala na obniżenie kosztów działalności, dzięki usprawnieniu procesu obróbki ciasta oraz skrócenia czasu jego przygotowania. Model dla bardziej wymagających klientów, praca półautomatyczna oznacza, że schodzenie z grubości laminowania można zaprogramować a sterowanie przejazdem ciasta, lewo – prawo obsługuje się ręcznie.
W dodatkowej opcji można podłączyć do wałkowarki stację wycinającą, automatyczny posypywacz mąką czy automatyczną stację zwijającą.

Istnieje także możliwość za dodatkową opłatą wykonanie wałkowarki w stali nierdzewnej na zamówienie.

Dane techniczne wałkowarki wolnostojącej półautomatycznej H65S HERT:

  • Typ urządzenia: Półautomatyczna, wolnostojąca
  • Sterowanie; regulacja grubości wstęgi: Automat, komputer
  • Sterowanie; Lewo - Prawo: Ręcznie przyciski, panel sterowania, pedał nożny
  • Komputer: 7" wyświetlacz 30 kroków w każdym programie, 50 pogramów
  • Wielkość ramion: 65 x 140 cm
  • Składanie ramion: tak
  • Prędkość taśmy: 10-60 m/min falownik (regulowana płynnie)
  • Średnica walców: ø71 mm
  • Otwarcie walców: 0-50 mm
  • Zasilanie: ~230V 50Hz
  • Moc zainstalowana: 1,75kW
  • Wymiary - praca: L348 x H120 x B100
  • Wymiary - złożona: L150 x H120 x B100