Linia do pizzy Rademaker

Czas realizacji zamówienia:
na zamówienie
SKU
RAD_linia_do_pizzy
Gabriel Senderek
phone icon 507 [wyświetl numer]

Linia do pizzy Rademaker


Pizze podbiły świat i mają wiele kształtów i smaków. Z tego powodu oferujemy linie produkcyjne do wydajnej produkcji dowolnej pizzy, jakiej potrzebujesz: włoskiej pizzy lub amerykańskiej „pan pizzy”, z obrzeżem lub bez, cienkiej lub grubej, o zwartej lub otwartej strukturze, okrągłej, kwadratowej lub jako bagietka oraz Calzone.

Kluczowe aspekty naszych linii do produkcji różnych typów pizzy to wysoka precyzja, duża wydajność, elastyczność i higieniczna konstrukcja. Linia nadaje się do produkcji pizzy w różnych kształtach i rozmiarach, wstępnie rozrośniętych ciast lub garowania w linii, a także produktów alternatywnych i odmian takich jak bagietka (pizza baguette) i paluszki (pizza sticks).

Dostępne są dwa różne rozwiązania do produkcji pizzy; Linia do spodów Pizzy i linia Topping do dekoracji Pizzy. Oba przeznaczone są dla średnich i przemysłowych piekarni o wydajności od 500 kg do 6,500 kg ciasta na godzinę (wykonanie specjalne: ponad 9 000 kg na godzinę), konsekwentnie produkowane z godziny na godzinę, z dnia na dzień, z roku na rok.


Wartości dodane:

  • Doskonała elastyczność dzięki szerokiej gamie ciast i produktów, które można przetwarzać,
  • Stała jakość ciasta dzięki technologii wałkowania,
  • Wydajna produkcja dzięki szybkiej konserwacji, czyszczeniu i wymianom osprzętu,
  • Brak strat materiałów do posypki dzięki pełnemu zawracaniu i ponownemu użyciu,
  • Higieniczna konstrukcja spełnia najwyższe standardy branżowe.

Wszystkie te wartości skutkują udowodnionym obniżeniem kosztów posiadania.


Pizza Base line

Nasza podstawowa linia do pizzy redukuje ciasto do wymaganej grubości, bez wymogu używania oleju w tym procesie. Linia sprawdzi się przy różnych rodzajach spodów do pizzy. Zarówno w przypadku pizzy w plackach, jak i pizzy z prasy mamy dostępne zoptymalizowane rozwiązania. Tak czy inaczej, można wytwarzać pizze w dowolnym kształcie i formie, a skrap ciasta może być ponownie użyty w 100%. Linia Pizza Base może mieć szerokość roboczą od 600 do 1600 mm, z wydajnością zależną od produktu i grubości ciasta. Linia została zaprojektowana w taki sposób, aby wszystkie części były łatwo dostępne do czyszczenia. W ten sposób wymagana jest tylko minimalna konserwacja.

Efektywność posypywania

Dzięki rozwiązaniom do posypywania Rademaker można uzyskać niezwykle wysoką dokładność i powtarzalność. Systemy są zoptymalizowane pod kątem szerokiej gamy serów i materiałów IQF, umożliwiając w ten sposób najlepszą możliwą dystrybucję i dokładność.