Bagieciarka nablatowa pozioma ARMOR ABS Merand
Bagieciarka nablatowa pozioma ARMOR ABS Merand
Urządzenie do zwijania i formowania kęsów ciasta.
Waga kęsa ciast: od 50 do 2000 gram.
Wydajność: do 1800 kęsów na godzinę w zależności od wagi wydłużanego kęsa.
Szerokość robocza: 1070 mm.
Wymiary (sz. x g. x wys.): 1070mm x 1000mm x 630mm.
Dwie dźwignie do regulacji rozwałkowywania i wydłużania:
- Wysoka precyzja regulacji,
- Solidność regulacji w czasie,
- Wyposażona w dwa wałki o równej średnicy, aby uniknąć rozrywania ciasta,
- Kęsy ciasta rozciągane za pomocą stałej i ruchomej taśmy, co zapewnia delikatną, ale skuteczną metodę rozciągania kęsów przy bardzo ograniczonym wytwarzaniu ciepła,
- Sprawna i prosta wymiana pasów (ok. 25min), szybkie czyszczenie i konserwacja,
- Opcjonalnie do tego modelu: korpus ze stali nierdzewnej, system Pointop (do automatycznej produkcji spiczastych bagietek), progresywny system wstępnej laminacji, prowadnicę krótkich bochenków (do bochenków kanapkowych i podobnych), uchwyt po lewej stronie zamiast po prawej, stojak na kółkach, taśmę wejściową, taśmę wyjściową.