Bagieciarka nablatowa bronze TREGOR Merand
Bagieciarka nablatowa bronze TREGOR Merand
Urządzenie do zwijania i formowania kęsów ciasta.
Waga kęsa ciast: od 30 do 1450 gram.
Wydajność: do 1800 kęsów na godzinę w zależności od wagi wydłużanego kęsa.
Dwie dźwignie do regulacji rozwałkowywania i wydłużania:
- Wysoka precyzja regulacji,
- Solidność regulacji w czasie.
System laminacji za pomocą trzech walców
Stopniowe rozwałkowywanie ciasta dla uzyskania lepszego kształtu (jeden walec do wstępnego rozwałkowywania + 2 walce laminujące).
System rozciągania pomiędzy dwiema ruchomymi taśmami
Kęsy ciasta są wielokrotnie obracane wewnątrz maszyny i w efekcie lepiej rozwałkowane.
Taśma formująca z wełny o 7 mm grubości gwarantuje:
- Lepszy kształt i lepsze jakość kształtowanego kawałka ciasta ,
- Dobre utrzymanie walców podczas kształtowania i długą żywotność urządzenia.
Dane techniczne:
- Regulacja rozwalcowywania,
- Regulacja wydłużania / laminacji,
- Osłona,
- Taśma odbiorcza,
- Taśma wydłużająca,
- Włącznik / Wyłącznik,
- Waga: 165 kg,
- Elektryka: 380 Volt / 50 Hz / 0,55 Kw / 1,75 A,
- Zasilanie: kabel 4 m z wtyczką,
- Prędkość obrotowa silnika: 880/min przy 50 Hz,
- Długość rozłożonej taśmy odbiorczej 830 mm.